NÄTTRABY RÖR - ÅTERFÖRSÄLJARE AV VÄRMEPUMPAR

Vi säljer, installerar och reparerar värmepumpar


Vi säljer, installerar och reparerar värmepumpar. Vi har ett stort utbud av värmepumpar från IVT.

Nättraby Rör har lång och bred erfarenhet av VVS-tjänster. Är det dags att göra om i badrummet?ÅTERFÖRSÄLJARE AV IVT VÄRMEPUMP I KARLSKRONA.


Auktoriserad återförsäljare av IVT

Vi på Nättraby Rör är auktoriserad återförsäljare och installatör för hela IVT’s sortiment av värmepumpar.


Besök IVT’s hemsida för sortiment och inspiration.ATT VÄLJA RÄTT VÄRMEPUMP


En värmepump är ett bra alternativ för uppvärmning av de flesta hus, då de är effektiva och ger en låg uppvärmningskostnad. Dock kan det vara svårt att veta vilken typ av värmepump som passar bäst för just ditt hushåll.


Det finns en mängd olika sorters värmepumpar. Skillnaden mellan dom är till stor del varifrån de hämtar sin värme. Det finns värmepumpar som hämtar värme från mark, berg, vatten eller luft. När man ska välja värmepump får man ta hänsyn till vilket system som faktiskt fungerar på den plats där man bor. På vissa ställen ligger berget så pass långt ner att kostnaderna för att installera bergvärme kan bli väldigt höga. Då passar det bättre med exempelvis luft- och vattenvärme.

Känner du dig osäker är du alltid välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig med tips och rådgivning inför ditt val av värmepump!


FÖRDELAR MED VÄRMEPUMPAR


Det finns många olika fördelar med en värmepump, som skiljer sig något beroende på vilken typ av pump du väljer.

Det finns dock några gemensamma faktorer för alla värmepumpar.


SPARA PENGAR


Genom att investera i en värmepump kan man sänka sina månadskostnader markant. Beroende på vad man har för värmesystem sedan innan och hur stort hus det gäller kan man ofta sänka sina uppvärmningskostnader med tusenlappar varje månad. Därför är det en lönsam investering, eftersom din pump kan återbetala sin installationskostnad på mindre än 10 år.


MILJÖVÄNLIGT


En värmepump utnyttjar energi från naturen på olika sätt beroende på vilken typ av pump du valt. En bergvärmepump exempelvis utnyttjar den solenergi som finns i marken som används, medan en luftvärmepump använder värme från luften utanför ditt hus. Oavsett vilken typ av värmepump du väljer tar den tillvara på energi som annars skulle gått förlorad, därav är det även ett bra miljöval!


Många olika alternativ


Det finns många olika typer av värmepumpar. Något som gör att det oftast finns en sort som passar dig, oavsett var du bor eller vad du har för hus.  


SÄKER VATTEN-CERTIFIERAD AKTÖR I KARLSKRONA


Vi är ett auktoriserat VVS-företag och följer branschens regler för Säker Vatten i Karlskrona.

Varmt välkommen att kontakta oss på Nättraby Rör – din lokala rörmokare i Karlskorna!

unsplash